Over Grace

Maak kennis met Grace

Wie Grace is? Een stijlvolle en charmante dame. Een die perfect weet wat ze wil en altijd recht op haar doel afstevent. Iedereen gaat naar rechts? Dan gaat zij naar links. Ze vertrouwt op haar krachten en talenten. Niks of niemand houdt haar tegen.

Grace is zich bewust van haar vrouwelijkheid. En hecht veel belang aan een gezonde levensstijl. Frisdrank of alcohol? Daarvoor bedankt Grace. Want ze kiest resoluut voor fit en monter. Om het beste van zichzelf te geven. Altijd. En om de dame te zijn die ze wil zijn.

Zo ziet ‘Sips of Grace’ het levenslicht. Een natuurlijke smaakmaker voor water met tal van voordelen voor lichaam en geest. Lekker. Smaakvol. Gezond. Overal waar Grace gaat of staat, neemt ze haar Sips mee.

Ga voor het allerbeste

Wil je net als Grace bruisen van de energie? Dan sluit je geen compromissen. En neem je alleen genoegen met het hoogst haalbare. Met ‘Sips of Grace’ kies je voor lekker en gezond water. Overal waar je gaat, pak je je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens  de dag met de talloze smaakjes. Zo geniet je volop van alle heilzame krachten.

Draag zorg voor jezelf

Wil jij Grace haar hart veroveren? Volg dan het voorbeeld van Grace. Wees uniek en draag zorg voor jezelf. Geef je hoofd en lichaam voldoende rust. Want je lichaam is de tempel van je ziel. Een echte man gaat de uitdaging aan: een gezonde geest in een gezond lichaam. En drinkt dus ‘Sips of Grace’.