Tips & Tricks

Klaar in een handomdraai

Neem een Sips of Grace-glas, vul dat met water en enkele ijsblokjes. Heb je geen ijs? Gebruik dan gekoeld water. Voeg vervolgens je favoriete Sips toe. Laat alles vijf minuten trekken, terwijl je af en toe roert. Hou je van een intense volle smaak? Laat je Sips dan iets langer in het water liggen, of duw ze een beetje aan. Zin in iets feestelijkers? Gebruik bruisend water. Een sprankelend succes!

Handig voor onderweg

Grace drinkt elke dag 1,5 tot 2 liter water. Dat is de basis van haar fysieke en mentale welzijn. Sips zijn compact verpakt. Zo neem je ze de hele dag door mee: in je auto, handtas, op kantoor. Overal en altijd heb je alles bij de hand om je water te verrijken met je favoriete combinatie.

Verrukkelijke smaakervaring

Grace combineert haar Sips graag met lekker eten. Want ze gaat voor een ultieme smaakbeleving. Met Sweet Victory verfijn je je visgerechten. Eet je vlees? Drink de Simply Divine. Bij een slaatje past dan weer perfect de Magical Vision. Als afsluiter stimuleer je je spijsvertering met de Charming Delight.

Ideale vochtbalans

Ga je sporten? Dan is het belangrijk om je vochtbalans op peil te houden. Hydrateren dus. Voeg Sips toe aan je water voor een extra opwekkend effect. Een aanrader is de Detox. Clean that body!

Cocktails à la Grace

Nodig je vrienden uit voor een gezellige avond? Verras hen met een heerlijke Grace-cocktail. Neem je Sips of Grace-glas en vul dat met 1/3 kokoswater en 2/3 gewoon water. Voeg een paar ijsblokjes toe, gevolgd door je geliefde Sips. Serveer er gezonde hapjes bij. Topavond verzekerd! Heb je even nood aan iets sterkers? Wees
inventief: geef je ‘Sips of Grace’ net dát tikje meer. Alles kan, alles mag – maar met mate.